Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 5 februari 2019

Kleur!

Het duurt nog even maar aan dat extra kwartiertje 's morgens en 's avonds kunnen we toch al merken dat we weer richting lente gaan. Er kan nog heel veel kou komen maar we gaan de goede kant op!
Met deze vrolijk gekleurde sjaal van Jorina (Crochet Rainbow Tales) krijg je al helemaal zin in de lente:


Het patroon van deze Cherry Blossom shawl kun je kopen via Etsy. Het is in het Nederlands geschreven en voorzien van foto's en schema's. Bovendien kun je deze sjaal haken van verschillende materialen. 

image 0
Foto's en patroon: Crochet Rainbow Tales

Hou je liever van minder uitgesproken kleuren, dan kan natuurlijk ook. Zelfs in een effen kleur is het een plaatje!







2 opmerkingen:

  1. Als je deze kleuren ziet krijg ik echt wel zin in het voorjaar. Maar ja dat duurt nog wel even.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Terwijl de wind om ons huis giert en de lente nog ver weg lijkt, laat jij alvast een glimpje lente zien. Bij het zien van deze vrolijke sjaal krijg ik zin in de lente en om met vrolijke lentekleurten te haken.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen