Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 8 februari 2019

Lama

Sascha heeft weer een nieuwe lappenpop ontworpen en het is een schatje!


Deze lama hoort natuurlijk in je lappenpoppen-verzameling. Je kunt het Nederlandse patroon kopen via Ravelry of Etsy. Omdat je een aantal restjes nodig hebt voor de streepjes heb ik van deze Lama geen pakketjes in de webshop gezet (met volle bollen wordt het een prijzig knuffeltje). Natuurlijk kun je altijd mailen als je een aantal bolletje Stone Washed nodig hebt, of kom even langs.


Zoals je misschien al ergens hebt gelezen komt er in de lente een nieuwe boek uit van Sascha:


Dit prachtig vormgegeven, hardcover-boek wordt een must-have! 20 verschillende patronen voor hele diverse sjaals. Het leuke is dat in het boek van elk patroon verschillende garen-varianten getoond worden, écht voor elk wat wils. Het boek komt eind april uit en natuurlijk is het dan volop verkrijgbaar in onze winkel (net als veel garens uit het boek). Ik ben al jaren een echte fan van Sascha's patronen. Ze zijn origineel, duidelijk - voor beginner en ervaren haaksters - en voorzien van zowel tekst als haakschema's (en er zit nooit een foutje in!).

2 opmerkingen:

  1. Die lappenpoppen blijven leuk, hé.
    Fijn weekend, groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lappenlama is echt een leukerd. De kleurtjes en oortjes maken hem net even anders dan de andere beestjes. Ik ben benieuwd wat er allemaal in dat mooie, nieuwe boek staat.


    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...