Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 7 februari 2019

Labels

We krijgen een beetje kriebels....... na alle publiciteit in de PZC, de Faam, de Bode en bij Omroep Zeeland vliegen de kaartjes voor de presentatie de deur uit. We weten wel hoeveel mensen er in het Stadhuys passen maar dat wordt uiteraard een ander verhaal voor de winkel - hoewel ik best wat gewend ben! We gaan het zien, vanaf 11 uur is iedereen van harte welkom om bij ons te breien en haken aan het Geriefgoed van Tante Zoet. Of het nu de deken is of een avonddoekje: van harte welkom. Met een beetje passen en meten moet het wel gaan lukken! (en er is altijd gelegenheid om een van die andere leuke winkeltjes te bezoeken😉)


Vandaag kwamen ook de labeltjes binnen! Zo'n labeltje op je deken - dat maakt het toch helemaal af?! Iedereen die langskomt mag een labeltje komen afhalen in de winkel (en dat hoeft natuurlijk niet persé op zaterdag).

Ben je niet in de gelegenheid om te komen en wil je wel een labeltje? Dan kun je het volgende doen:
Schrijf een lege envelop met je eigen adres, plak daar een postzegel op. Vouw deze lege envelop in een envelop die je - uiteraard ook gefrankeerd - naar onze winkel stuurt (Atelier Jaffari - Markt 1 - 4341 EP Arnemuiden) en ik stuur het labeltje per omgaande naar je toe!




7 opmerkingen:

  1. Haken aan het gerief? Ik heb wat gemist... het was toch een brei-deken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, een brei-deken, maar ook een gehaakte Wanne en Johanna, avonddoekjes ;-)

      Verwijderen
    2. Hahaha, de deken is inderdaad breien maar we haken ook avonddoekjes. En we zijn nog lang niet klaar...... Tijd dat je weer eens aanwipt! :-)

      Verwijderen
  2. Mooie labeltjes. Hopelijk is er nog 1tje over als we binnenkort afzakken (of is het opstijgen vanuit België). Tot dan. Veel plezier zaterdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad heel leuk zo'n labeltje aan de deken hoor. Het zal wel weer gezellig druk zijn zaterdag.

    BeantwoordenVerwijderen