Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 28 maart 2018

Winnaars kaartjes Knit en Knot en een nieuw draadje!

Zoals beloofd heb ik vandaag 5 winnaars voor een vrijkaartje voor de Knit&Knot in Tilburg. Dit zijn de 5 gelukkigen:

Coby v.d. Driest
Renate Danckaerts
Sylvia Stomphorst
Els Goudt
Ria Diepstraten

Van harte gefeliciteerd, dames - ik neem z.s.m. contact met jullie op! 


Ondertussen zijn we hier - tussen de normale bedrijven door - druk aan het voorbereiden. Allerlei wolletjes druppelen hier binnen, pakketjes moeten worden gemaakt. Unicat labelen, patronen organiseren en ondertussen smeden wij nog snode plannen. Krijg ik al mijn spontane laatste-moment-ideeën nog voor elkaar binnen een week??? Het zal er om spannen - maar leuk wordt het! 


En dan komt er ook nog zo'n mooi nieuw draadje binnen, daar wordt je helemaal vrolijk van op deze druilerige dag!


De foto doet geen recht aan dit nieuwe garen van Lang : Milton
De kleuren zijn veel mooier!

Wat een prachtig draadje is dit, gewikkeld op strengen (dus nog even een bolletje maken!). Het veelkleurige garen bestaat uit 37% katoen, 36% acryl en 27% viscose, een heerlijke mix - ideaal voor de zomer. (€ 9,95 per streng van 100 gram/290 meter). Met 3 strengen maak je een royale omslagdoek, voor een gebreid truitje met korte mouw gebruik je 4 strengen. Overigens kun je natuurlijk ook kleuren mixen, wie durft!?

Ik heb het garen al in de webshop  gezet, maar vanmiddag verkocht ik het garen zó uit de doos. 



Ik ga vanavond nog maar eens terug de winkel in, ik krijg het helemaal op mijn - brede - heupen! 😁

En dan was ik afgelopen zondag ook nog Tante Zoet vergeten..... hier komt ze (Zoetje 5)

Lees meer bij Tante Zoet
(oooh, het wordt steeds leuker!)


***********




2 opmerkingen: