Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 2 maart 2018

Baby-booties

Het is wat tegenstrijdig maar de sneeuw die hier nu neerdwarrelt is een bode van ander weer. Dat wordt waarschijnlijk nog een weekend van kwakkel en glibber, want die vorst is natuurlijk nog niet zomaar uit de grond. Dan maar met een haakwerkje op de bank, niks mis mee!


Voor pasgeboren babies is het altijd leuk om iets te maken. Deze booties zijn een heel leuk kraamcadeautje en ze zijn zo gemaakt. Je vindt het Engelse patroon bij RepeatCrafterMe. Je vindt daar ook een aantal video's die het makkelijker maken om te haken. Met wat restjes maak je een hele rij!


Vind je het lastig om het Engels te volgen? Een Nederlandse vertaling vind je hier. Je kunt oneindig variëren met kleurtjes!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...