Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 27 maart 2018

Konijntje

Ow, deze is wel héél erg leuk. Deze wil ik beslist met jullie delen.


't Is net echt!
Dit is Rabbit van Claire Garland.

Het prachtige patroon is te koop op Ravelry. 'k Weet het, 't is weer een Engels patroon - het is nu eenmaal niet anders (en nee, ik heb geen vertaling). 
En het is de moeite waard om even naar de andere ontwerpen van haar te kijken op Ravelry, er zitten hele leuke tussen.

Foto's en idee: Claire Garland

******

Zojuist heb ik de inschrijvingen voor het Verrassings-abonnement van handgeverfd garen gesloten. We zaten echt bommetje-vol, meer kan ik er niet aan :-)
Uiteraard kun je in de webshop nog steeds strengen bestellen, de winkel ligt ook nog vol. Bovendien hangt het hele huis vol met strengetjes die te drogen hangen voor de Knit en Knot. Dat schoot niet op vandaag buiten. Maar er gaat natuurlijk nog veel meer mee, volgende week! Wat zou je op de stand/kraam willen zien? (eeh, de ruimte is nogal beperkt, hoor!)
9 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...