Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 28 maart 2018

Winnaars kaartjes Knit en Knot en een nieuw draadje!

Zoals beloofd heb ik vandaag 5 winnaars voor een vrijkaartje voor de Knit&Knot in Tilburg. Dit zijn de 5 gelukkigen:

Coby v.d. Driest
Renate Danckaerts
Sylvia Stomphorst
Els Goudt
Ria Diepstraten

Van harte gefeliciteerd, dames - ik neem z.s.m. contact met jullie op! 


Ondertussen zijn we hier - tussen de normale bedrijven door - druk aan het voorbereiden. Allerlei wolletjes druppelen hier binnen, pakketjes moeten worden gemaakt. Unicat labelen, patronen organiseren en ondertussen smeden wij nog snode plannen. Krijg ik al mijn spontane laatste-moment-ideeën nog voor elkaar binnen een week??? Het zal er om spannen - maar leuk wordt het! 


En dan komt er ook nog zo'n mooi nieuw draadje binnen, daar wordt je helemaal vrolijk van op deze druilerige dag!


De foto doet geen recht aan dit nieuwe garen van Lang : Milton
De kleuren zijn veel mooier!

Wat een prachtig draadje is dit, gewikkeld op strengen (dus nog even een bolletje maken!). Het veelkleurige garen bestaat uit 37% katoen, 36% acryl en 27% viscose, een heerlijke mix - ideaal voor de zomer. (€ 9,95 per streng van 100 gram/290 meter). Met 3 strengen maak je een royale omslagdoek, voor een gebreid truitje met korte mouw gebruik je 4 strengen. Overigens kun je natuurlijk ook kleuren mixen, wie durft!?

Ik heb het garen al in de webshop  gezet, maar vanmiddag verkocht ik het garen zó uit de doos. Ik ga vanavond nog maar eens terug de winkel in, ik krijg het helemaal op mijn - brede - heupen! 😁

En dan was ik afgelopen zondag ook nog Tante Zoet vergeten..... hier komt ze (Zoetje 5)

Lees meer bij Tante Zoet
(oooh, het wordt steeds leuker!)


***********
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...