Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 9 maart 2018

Giraffe

Kijk nou, wat een geweldig leuke nieuwe lappenpop van Sascha er is verschenen: de Giraffe!


En natuurlijk is er ook een mini-popje verschenen! 


De patroontjes van deze lappenpoppen zijn weer te koop via Ravelry. Wij maakten voor onze webshop weer pakketjes (garen, oogjes, patroon). Je vind ze hier in de webshop.

De patroontjes komen ook te staan in het nieuwe boekje van Sascha dat in april uitkomt.

Gehaakte lappenpoppen 3
Ook dit boekje vind je terug in onze webshop. Je kunt het al bestellen, het wordt verzonden zodra het boekje uitkomt!

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...