Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 26 maart 2018

Tulpjes

Helaas, vanmorgen was - voorspelbaar - de winkel niet uitgedijd, geen onverwachte nieuwe ruimte voor mooie wolletjes (maar die hebben we wél) en al helemaal die pot met goud niet...... jammer hoor! Ik moet het maar op eigen kracht doen. Maar met hulp van lieve vriendinnen, trouwe klanten en inzet moet dat vast gaan lukken!

Het was vandaag weer een beetje lente, heerlijk. Maar toen ik vanavond nog een paar strengetjes ophing om te drogen was het al weer flink aan het afkoelen. Als je op de fiets moet, zijn warme polsmoffen geen overbodige luxe. Met deze fiets je in stijl!


Tulpjes-polsmoffen van het blog Mmatildas Virkstad

Op het blog wordt in het Engels het patroon stap voor stap uitgelegd. Deze polsmoffen zijn gehaakt met verkorte toeren (fijne sokkenwol, haaknaald 5mm)


Foto en idee: Mmatildas Virkstad1 opmerking:

  1. Oops! I did not know until now. Thank you for the link. Lovely blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...