Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 20 maart 2018

Plaatjes

Weet je wat leuk is? Om afbeeldingen te zoeken bij de kleuren die we hebben gebruikt voor het verven van de sokkenwol. Ik ben aardig visueel ingesteld en een plaatje spreekt bij mij altijd tot de verbeelding. Het is verschrikkelijk tijdrovend maar o-zo-leuk. Tijdens het verven verzinnen we al namen en plaatjes bij de strengen en het maakt het feestje helemaal compleet.


Deze strengen deden me denken aan een oude vergeelde Amerikaanse vlag:Of deze? Kan toch niet mooier?
California Dreamin'


Als je eenmaal begint kun je niet meer stoppen!
Kijk maar:Toch?
Die wolletjes zijn al mooi - maar nu worden ze nog mooier :-)
Je vind ze allemaal - en nog meer - in de Webshop. Vooral daar even op de afbeeldingen klikken, deze worden dan vergroot en zie je de kleuren nog beter.
De afgebeelde garens zijn allemaal sokken-garens, 1 streng is genoeg voor een paar unieke sokken. Uiteraard kun je dit garen ook gebruiken voor andere dingen, zoals omslagdoeken etc. Dit is de Dromerige Sjaal uit het boekje Kant Haken van Sascha Blase-Wagtendonk. Ans haakte deze van 2 strengen.
Ik heb de Webshop flink aangevuld, als iedereen nu een paar strengetjes koopt mag ik nog wel een keer verven vóór de Knit en Knot!  😉7 opmerkingen:

 1. ik gun je de verkoop maar ik wil ook op de knit en knot nog wat kunnen kopen.... :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ongelofelijk dat jullie zulke mooie kleuren kunnen maken. Schitterend, wat is dat mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan dit gewassen worden op 30 GRADEN?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, maar de eerste keer wel even apart wassen. Soms kan het nog iets afgeven.

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige foto's heb je bij de garens gevonden, heel creatief gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...