Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 8 maart 2018

Herhaling

"Met regelmaat" blog ik. Zeg maar gerust dat ik behoorlijk veel dingetjes op dit medium heb gegooid. Ik beschouw het ondertussen als mijn verlanglijstje, voor als ik 100 mag worden. Misschien heb ik dan tijd om meer leuke dingen te doen (begrijp me goed, ik doe mijn werk met heel veel plezier. Maar ontspannen is het niet altijd ­čśë).
Soms blog ik ook zoveel dat niet iedereen het kan bijbenen. Ik moet mijzelf ook met regelmaat googlen omdat soms ook ik iets niet meer terug kan vinden. En af en toe kom ik weer iets tegen dat best een keer in de herhaling mag !


Zoals deze prachtige Zeeuwse Knoop - gequilt op voorbedrukt linnen. Het is een compleet pakket met linnenkleurige stof (iets donkerder dan de foto hierboven), waarom in zachtgroen het patroon is bedrukt. Deze was je er na afloop uit en een prachtig doorgepitte Zeeuwse knoop blijft over.
De vulling en het garen - evenals de beschrijving zitten er uiteraard ook bij!We hebben nog enkele pakketten op voorraad, je bestelt ze via de Webshop.


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...