Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 3 maart 2018

Girly Curly

Wat een cadeautje kregen we nog van de winter! Gisteren viel er nog een pakje sneeuw en genoten we nog even van het geknierp onder onze voeten. Vanmorgen het geluid van sneeuw-scheppen, bezems en veel "goeiemorgen"s (het lijkt me dat mensen aardiger worden van een dagje sneeuw). Bedenk daarbij de geur van vers brood van de buurman - mijn dag kon niet meer stuk!

Maar morgen schijnt het echt helemaal voorbij te zijn. En omdat het toch al maart is kunnen we ons lekker gaan richten op de lente. Dit vrolijke sjaaltje is heerlijk voor frisse lentedagen:


Het patroon is van Francisca en het is te koop via Ravelry (Ned en Eng). Dit patroon is geschikt voor 1 streng Handgeverfd garen (ca 400 meter), maar effen kan natuurlijk ook prima (of 100 gram 4-draads sokkenwol). 


Foto's en Patroon: Francisca / Ravelry

Fijn weekend!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...