Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

zaterdag 3 maart 2018

Girly Curly

Wat een cadeautje kregen we nog van de winter! Gisteren viel er nog een pakje sneeuw en genoten we nog even van het geknierp onder onze voeten. Vanmorgen het geluid van sneeuw-scheppen, bezems en veel "goeiemorgen"s (het lijkt me dat mensen aardiger worden van een dagje sneeuw). Bedenk daarbij de geur van vers brood van de buurman - mijn dag kon niet meer stuk!

Maar morgen schijnt het echt helemaal voorbij te zijn. En omdat het toch al maart is kunnen we ons lekker gaan richten op de lente. Dit vrolijke sjaaltje is heerlijk voor frisse lentedagen:


Het patroon is van Francisca en het is te koop via Ravelry (Ned en Eng). Dit patroon is geschikt voor 1 streng Handgeverfd garen (ca 400 meter), maar effen kan natuurlijk ook prima (of 100 gram 4-draads sokkenwol). 


Foto's en Patroon: Francisca / Ravelry

Fijn weekend!Geen opmerkingen:

Een reactie posten