Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 10 maart 2018

Mevrouw Konijn

Met zo'n theemuts wil iedereen wel een kopje thee!


Het patroontje kun je gratis downloaden via Ravelry (Engels). Het geheel is plat gebreid (dus niet in het rond) en later in elkaar genaaid.Enne, de lekkerste thee haal je bij Sjokadoo!
Trouwens, de leukste mokken en theepotjes ook 😉
*******

Let op: a.s. woensdag 14 maart is de winkel gesloten i.v.m. Biddag
5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Toets Raverly onder het patroon, dan kun je het downloaden

   Verwijderen
 2. Thee is gewoon al heerlijk, maar met deze theepot is het een feestje om thee te schenken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een vraagje, is het mogelijk dit patroon ergens te vinden?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...