Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 30 maart 2018

Zoutelande

Het "seizoen" is weer begonnen! Wie vandaag over de A58  Zeeland in reed, heeft zich een weg moeten banen tussen campers, caravans en auto's met Duitse en Belgische kentekens en een enkele Nederlander op weg naar de kust. En dat is héérlijk, tenslotte is het toerisme een belangrijke economische factor in de Zeeuwse samenleving. Dus welkom iedereen, blij dat je hier bent!Ons eilandje Walcheren, en met name Zoutelande heeft opeens een extra aantrekkingskracht gekregen door het liedje van BLØF met Geike Arnaert "Zoutelande", en terecht 😉. Zoutelande is gezellig, kleinschalig en het strand is héérlijk - in elk seizoen (misschien vooral als het géén zomer is...).


Hoe leuk is deze versie van het liedje met Paskal Jacobsen op het strand van Zoutelande?
Laten wij nu al een tijdje deze Zeeuwse sokken Zoutelande in onze collectie hebben?! Een brei-patroontje, gebaseerd op het Zeeuwse schortenbont. Het pakketje is nog steeds leverbaar, kijk maar in onze webshop

Sokken Zoutelande


Héérlijke sokken voor (soms kille) weekendjes op Walcheren!
3 opmerkingen:

  1. Ik ben ‘zot’ van dat lied, zo mooi gezongen... en die kousen, wat een pracht patroon, als je het lij vraagt.
    Fijn paasweekend, groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig dat er sokken zijn met dat patroon. Ik vind het een prachtig lied , maar ik ben dan ook een grote Bløf fan hoor. Fijne paasdagen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...