Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 7 maart 2018

Paas-eitjes


Het voordeel van zo'n "late" winter is dat als het omkeert we wel gelijk een beetje lente voelen. Daarbij horen natuurlijk eitjes! Deze zijn erg leuk, met het tulpjes-motief krijg je vanzelf nóg wat meer Lente cadeau:


Je vindt het gratis patroontje hier. In het Engels maar met heel veel foto's. Een mooi restjes-projectje. En je vindt alle eitjes-ideeën die ik eerder opzocht hier op een rij.3 opmerkingen:

  1. Jeanet, je bent toch ook wel een absoluut toppertje dat je al die leuke dingen voor een ieder opzoekt! Ik haak niet, maar ik vind ze meer dan leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tulpen eitjes en het is prima te volgen het patroon, ga er zeker een paar maken heb restjes genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...