Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 14 maart 2018

Kleur !!

Wat kleur toch met mij doet! 😊
Wat is het heerlijk om een hele dag met kleurtjes bezig te zijn, ik kan er geen genoeg van krijgen.
Sneak Peek??


Ach, wat heeft een computer toch beperkingen! De kleuren zijn in werkelijkheid veel mooier....
En we maakten nog véél meer!

Omdat we over 3 weken naar de Knit & Knot willen we uiteraard een voorraadje hebben. En ook nog graag de klanten in de winkel bedienen die in deze weken zo'n heerlijk strengetje komen halen of bestellen via de webshop
Daarnaast is het bijna 1 april - en rond die tijd wordt de eerste zending van ons verrassings- abonnement verzonden. Je begrijpt dat er heel wat strengetjes een kleurtje moeten krijgen.

De limiet voor het abonnementje is bijna bereikt - er zijn er nog een paar over en dan sluiten we de inschrijving. Wil je je nog laten verrassen? Wacht dan niet te lang, je kunt je abonneren tot eind maart of tot onze limiet is bereikt. Klik hier voor meer informatie of hier om te bestellen. Bij de zendingen krijg je leuke ideetjes, patronen of een verrassing geleverd.

Ik laat je nog een ideetje zien waarbij 1 of meer handgeverfde strengen worden gecombineerd met een effen kleur. Zo maak je optimaal gebruik van je unieke streng(en) en kun je toch een groot project maken! (en ook niet vergeten: uit een streng brei je een paar sokken tot maat 46!)


Meer foto's en het patroon vind je op Ravelry.

Maak bij handgeverfde garens gebruik van eenvoudige patronen, kleuren winnen het altijd van patroon en je wordt niet teleurgesteld als je je patroon simpel houdt. 
Neem bijv. de Linus-sjaal die je zo groot kan maken als je wilt!

Heb je 2 "indentieke" strengen? Gebruik ze dan tegelijk in verschillende toeren. In handgeverfde strengen kunnen altijd kleine verschillen voorkomen.1 opmerking:

  1. Tja, en wat doe je dan na het zien van de mooie fotoos met prachtige wolletjes, als je nog twijfelt over het leuke initiatief van het verrassingsabonnement.... juist! Bestellen dus nu het nog kan. Haha, dank je wel voor alle moeite van dit leuke initiatief en ik kijk uit naar de 1e zending. Grts nelletje

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...