Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 31 maart 2018

Riverstone-deken

Heb je 'm al voorbij zien komen bij Jellina? Wat is haar nieuwe deken mooi!
Zoveel kleurtjes! Daar wordt je toch vrolijk van? Ze maakte 'm van een Colourpack Stone/Riverwashed en dat maakt het mogelijk om een grote hoeveelheid kleuren te gebruiken in 1 deken, ze maakte optimaal gebruik van het aantal meters op de minibolletjes. Jellina werkte de deken af met een effen kleur.


En ik bof 😊. Want de deken logeert een poosje bij ons én ik neem 'm uiteraard mee naar de Knit en Knot volgende week - en Jellina is er op zondag ook bij!


Kun je niet wachten? Dan kun je het pakket ook al bestellen in onze Webshop. Je vindt daar 
2 versies, eentje met de "gewone"Stone Washed en eentje met de XL-versie (dit is dus dikker garen).
Wil je liever een andere kleur als omlijsting, neem dan even contact met ons op!

Het gratis patroon van de deken vind je bij Jellina


Iedereen fijne Paasdagen gewenst!
4 opmerkingen:

 1. Hey Jeanet, ik kreeg gisteren het verrassing garen, wat een leuke streng. Ik ga er iets moois van maken.
  Fijne paasdagen voor jou en je gezin.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad prachtig!
  Fijn Paasweekend!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...