Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 23 maart 2018

Fantasie

Toen onze kinderen klein waren lazen we ze boekjes voor. Geweldig was het om je mee te laten slepen in de fantasie van het boek of verhaal en meestal deden ze er nog wel een schepje bovenop. Niets was gek, in verhalen kan alles! Verre landen, prachtige avonturen, gekke of bijzondere helden en heldinnen. Prinsen, bedelaars, dieren die praten, hoofdpersonen met vleugels of staarten - niets is te gek. Kinderen laten zich nog niet beperken door de werkelijkheid van alle dag ­čśë.


Deze Teun zal kinderen z├ęker aanspreken: Teun is Tijgodil, half tijger en half krokodil - deze grappige fantasie-knuffel is bedacht door Francis Roest van Haakgelukjes.


Je kunt het uitgebreide Nederlandse patroon bestellen via het blog Haakgelukjes.

Wil je Francis en haar knuffels persoonlijk ontmoeten? Dat k├ín want Francis komt ook naar ons 3e Zeeuwse Brei- en Haakfestival op zaterdag 2 juni (waar we heel blij mee zijn!). 1 opmerking:

  1. Wat een leukerd. Veel kinderen vinden voorlezen heerlijk. Extra leuk als ze daarbij een knuffel kunnen vasthouden.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...