Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 16 maart 2018

Duo Plus

Terwijl er nog een heel koud weekend voor de deur staat, richten we ons in de winkel helemaal op de Lente. Hij komt echt wel een keer, hoor. Vanmiddag heb ik de deur een poos open gehad - in de wetenschap dat het zo maar voorbij kan zijn. Ik legde een paar heerlijk zachte bolletjes in de kast - ik bleef ze aaien omdat ze zo zacht waren.


Dit is Adriafil Duo Plus, een garen van 52% merino en 48 % katoen (verklaart de zachtheid!) 50 gram, 120 meter € 6,25. Nld 4 - 4½ (hoewel ik dat vrij los vind)
Het garen heeft een leuk kleur-verloop waardoor je met tricotsteek al een heel mooi effect krijgt.


Op de website van Adriafil kun je een paar patronen gratis downloaden, kijk hier. Bijvoorbeeld van dit heerlijke zomertruitje (6 -7 bollen).

Afbeeldingsresultaat voor Adriafil top Valerie

Het garen is door zijn zachtheid zeer geschikt voor baby- en kinderkleding (wasbaar - fijne was 30C), maar ook voor sjaals en omslagdoeken. Dit garen kun je hier terugvinden in de webshop.


En natuurlijk kwam er nog meer aan zomergarens, maar dat moet nog een plekje krijgen. Vraag er naar als je in de winkel bent. Er is ook weer een nieuwe lading Unicat binnengekomen in heerlijke zomerkleurtjes (soft-serie) en er komt nog veel meer!2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...