Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 12 maart 2018

Opruimen

Met nieuwe draadjes die een plekje moeten vinden in de winkel, is het tijd om ook weer wat op te ruimen. Vandaag heb ik weer wat pakketjes gemaakt, ditmaal van het heerlijk zachte Vinnis Serina - een 100% bamboo uit Zuid-Africa.


Ik maakte een paar lente-achtige combinaties. 5 bolletjes zijn ruim voldoende voor een zomerkol of bijv een gehaakte baktus (ik blogde hier)


De pakketjes vind je in de webshop onder Aanbiedingen1 opmerking:

  1. Ik heb ook al eens een sjaal gehaakt met een bamboe garen, heerlijk zachte sjaal geworden

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...