Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 5 maart 2018

Lente!

't Is toch bizar in ons rare landje. Binnen 2 dagen hoppen we van gevoelstemperatuur -10 (of lager) via een wit sneeuwtapijt naar een buitje warm-water-regen  vandaag was het gewoon lente?!
Ik krijg er wel lente-kriebels van, wat een leuke projecten liggen er nog in het verschiet.

Vandaag vulde ik de webshop weer bij met wat lente-kleurtjes unicat, de soft-serie:Je vind ze weer in de webshop. (de kleuren gaan daar op alfabetische volgorde) - de levertijd is 2-3 weken.
Uiteraard kun je de bollen ook weer bestellen in langere lengtes. Wil je dat ik een speciaal kleurtje meeneem/reserveer voor de Knit & Knot? Dat kan natuurlijk ook, bestel dan wel op tijd! En ik neem zoveel mogelijk kleuren mee. 

(kleur Soft Aqua)
Foto: Ravelry

Het patroon is Wellentuch van Kirsten Schneider, te koop in Duits en Engels via Ravelry.
Liever haken?

Foto: Ravelry
Kleur: Soft Pistache

4 opmerkingen:

 1. Heb in je webshop naar een groot pak tijd om al die mooie dingen te kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleurtjes en het weer geven inderdaad een echt voorjaars gevoel. ­čśŹ

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...