Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

donderdag 1 juni 2017

Op de valreep....

Op de valreep komen er nog garens binnen....! 😊 Stel je voor dat ik tekort kom...... nu nog een plekje in de winkel vinden...
Effen kleurtjes bij de Scheepjes Secret Garden

En er is ook nog wel garen dat helaas níet op tijd komt. Maar daar blog ik dan wel over volgende week, er komen nog meer dagen!

Wat ook binnen is gekomen: 80 bollen unicat. Allemaal verschillende kleuren - van alles 1 bol.....
Om ook eens te kunnen laten zien wat allemaal kan. (ipv 12 kleurtjes ofzo).
Deze bolletjes zet ik nog even niet uitgebreid op het blog, want ik wil ze bewaren voor zaterdag voor alle dames die de reis naar Arnemuiden gaan ondernemen, Vanaf 11 uur (nee, echt niet eerder) worden ze verkocht vanuit de kraam op de markt. Niet dringen 😁!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...