Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

vrijdag 23 juni 2017

Gebakken vis

We zijn er bijna klaar voor! Omdat mijn tempo deze week echt wel wat lager dan gewoonlijk was heb ik niet alles kunnen doen wat ik in mijn koppie had (maar dat is elk jaar hoor....!) maar we kunnen weer een leuke kraam vullen met leuke brei- en haakideetjes met een Zeeuws tintje, veel Zeeuws Schortenbont en nog veel meer.

Onze kraam staat voor de winkel en dicht bij de stand waar iedereen een gratis gebakken visje kan komen eten, dus het belooft weer een gezellige drukte te worden. 

Helemaal in stijl zijn deze gebreide vissen :


Cathérine breide deze haringen met de motieven van de Zeeuwse visserstruien. ik vind ze zó ontzettend leuk! Ze mogen logeren zodat jullie ze morgen ook nog even kunnen bewonderen.
Het idee komt van Nita Bruce die ze bedacht voor het Crafting History project van het Time and Tide Museum in Great Yarmouth. Ze schreef het Engelse patroon uit en deelt dit met ons via Ravelry. Uiteraard zie je in deze onderstaande vis de patronen van de Engelse truien en Cathérine vertaalde deze in bovenstaande Zeeuwse visjes.Patroon: Ravelry

Zie ik jullie morgen? Van harte welkom!

Gebakken vis - J. Schilder1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...