Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

zondag 25 juni 2017

Sleutelhanger

Wat een weldaad ! Ik kom echt een beetje bij van maximumtemperaturen die de 20 graden niet halen 😁. Even lucht happen, geen constante stroom van zweetdruppeltjes op elk deel van mijn lijf, geen striempjes van mijn schoenen in mijn voeten, heerlijk! Dit is óók zomer.
Ik heb mijn handwerkje weer op durven pakken zonder angst dat het zou smelten in mijn handen. Maar misschien ligt het niet alleen aan het weer dat ik weer meer ontspan want al die speciale dagen en evenenementen heb ik ook weer met een gerust hart afgevinkt. Even geen deadlines of bijzondere dingen meer de komende weken - helemaal niet verkeerd
(misschien vind ik nu wel tijd om rustig aan mijn webshop te werken.....)

Deze leuke sleutelhangers passen nog wel een beetje bij de Visserijdag van gisteren. Het is een leuk klein werkje, waar je je restjes katoen prima voor kunt gebruiken.


Het patroon is te koop op Etsy (Engels). Klik zeker eens even door naar alle andere patronen van deze ontwerpster, je vindt er een complete groentewinkel! Superleuk voor kinderen...
3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk ideetje! Volgens mij kun je zelf ook wel "uitvissen" hoe dit in elkaar steekt!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig deze sleutelhanger en inderdaad dit weer is veel lekkerder dan die hitte.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappige vissen. Echt zomers. Leuk om aan een strandtas te hangen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...