Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

zondag 18 juni 2017

Zomer

Zomer is de zon op je bol, wind in je haar, sandalen en korte broeken.
Zomer is het geluid van vliegtuigjes in de lucht, parachutespringers die in verte springen, rondzwermende zweefvliegtuigjes.
Zomer is het geluid van de achterdeur die op de haak staat en zachtjes probeert mee te wiegen in de wind. Dát geluidje van die haak - dát is zomer.
Zomer is je buik vol eten met jenievers en beiers (bessen en kruisbessen) frambozen, aardbeien en kersen tot je buikpijn krijgt.
Zomer is het geluid van buren omdat ze - net als wij - ook nog veel te lang buiten blijven zitten.
Zomer is het geluid van mensen aan het water.
Zomer is moeten wachten voor de Arne-brug.
Zomer is die versleten handdoek die zó snel droogde aan de waslijn dat het wel schuurpapier lijkt.
Zomer is genieten van de o-zo-lekkere kebabjes op de barbeque, terwijl de pinken nieuwsgierig staan te kijken.
Zomer is de geur van gemaaid gras.
Zomer is de tarwe naast de moestuin, die zo hard groeit dat je het niet kan bijhouden.


Afbeeldingsresultaat voor blij dat ik brei bessen
O, wat is het zómer!

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...