Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

donderdag 29 juni 2017

Kwalletjes

Gisteren verschenen er berichten dat in het Veerse meer de Japanse Kruiswal was opgedoken die een gemene pijn kan veroorzaken. Het beestje is maar klein maar venijnig!
Gelukkig doet dit kwalletje helemaal niets:


Het is gemaakt van een zogenaamd luchtplantje, Tillandsia. Een plantje dat "van de lucht" leeft en dat biedt mogelijkheden!

Dit grappige idee komt van One Dog Woof, waar je een heel uitgebreide beschrijving vindt met veel foto's. Héél leuk idee!

crochet air plant jellyfish | www.1dogwoof.com
Foto's en idee: One Dog Woof

1 opmerking:

  1. Wat een grappik kwalletje, erg leuk gevonden en redelijk snel te maken.
    Groetjes El

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...