Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 29 juni 2017

Kwalletjes

Gisteren verschenen er berichten dat in het Veerse meer de Japanse Kruiswal was opgedoken die een gemene pijn kan veroorzaken. Het beestje is maar klein maar venijnig!
Gelukkig doet dit kwalletje helemaal niets:


Het is gemaakt van een zogenaamd luchtplantje, Tillandsia. Een plantje dat "van de lucht" leeft en dat biedt mogelijkheden!

Dit grappige idee komt van One Dog Woof, waar je een heel uitgebreide beschrijving vindt met veel foto's. Héél leuk idee!

crochet air plant jellyfish | www.1dogwoof.com
Foto's en idee: One Dog Woof

1 opmerking:

  1. Wat een grappik kwalletje, erg leuk gevonden en redelijk snel te maken.
    Groetjes El

    BeantwoordenVerwijderen