Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 27 juni 2017

Gertie

Mag ik je voorstellen aan Gertie? Gertie Geit is het nieuwste patroon van Haak-gelukjes


Fiona haakte een schattig exemplaar voor onze winkel, ze gebruikte hier de Durable Cosy Fine en dat blijkt een ontzettend fijn garen voor het haken van amigurumi's.


Je kunt dit Nederlandse patroon (en de anderen!) bestellen via het blog van Haak-gelukjes.


Is het geen dotje?


************
en voor wie het nog niet gezien heeft:
Op de Website van Zeelandnet stond een leuk filmpje over ons!
Klik hier


3 opmerkingen:

  1. Natuurlijk ben ik meteen even het fimpje gaan kijken, leuk hoor en wat veel wol. Het is een soort snoepwinkeltje bij jou. Ik zag je ventj ook nog even voorbij schuiven.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het filmpje gezien, leuk was het. Ik vind het geitje ook zo super lief. Maar eerst een heleboel andere dingen doen nu heb ik me voorgenomen.

    BeantwoordenVerwijderen