Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 27 juni 2017

Gertie

Mag ik je voorstellen aan Gertie? Gertie Geit is het nieuwste patroon van Haak-gelukjes


Fiona haakte een schattig exemplaar voor onze winkel, ze gebruikte hier de Durable Cosy Fine en dat blijkt een ontzettend fijn garen voor het haken van amigurumi's.


Je kunt dit Nederlandse patroon (en de anderen!) bestellen via het blog van Haak-gelukjes.


Is het geen dotje?


************
en voor wie het nog niet gezien heeft:
Op de Website van Zeelandnet stond een leuk filmpje over ons!
Klik hier


3 opmerkingen:

  1. Natuurlijk ben ik meteen even het fimpje gaan kijken, leuk hoor en wat veel wol. Het is een soort snoepwinkeltje bij jou. Ik zag je ventj ook nog even voorbij schuiven.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het filmpje gezien, leuk was het. Ik vind het geitje ook zo super lief. Maar eerst een heleboel andere dingen doen nu heb ik me voorgenomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...