Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

dinsdag 6 juni 2017

Bloemetjes

Ziezo, de winkel begint weer een beetje op een winkel te lijken. We kunnen weer lopen zonder te struikelen over stoelen, dozen, dekentjes, losse bollen, theezakjes en flesjes water! Héérlijk.
De eerste bestellingen zijn al weer de deur uit, de lege vakken een beetje opgevuld. Je kunt je voorstellen dat het vandaag niet zo heel druk was - en dat kwam best goed uit 😉. En wat hebben we het afgelopen zaterdag getroffen met het weer........ stel je toch eens voor dat we deze storm hadden gehad...

Voor wie afgelopen zaterdag niet kon komen: Jellina heeft het patroon van het schattige bloemen-armbandje (of enkelbandje) op haar blog gezet, je vindt de link hier in dit blogbericht terug.

Kijk wat ik gevonden heb op Freubelweb.nl: een gratis haakpatroon van Jellina Creations om dit mooie bloemenarmbandje te maken https://www.freubelweb.nl/freubel-zelf/gratis-haakpatroon-bloemenarmbandje/:1 opmerking:

  1. Goed om na het festival alles weer op te ruimen en terug te brengen naar normaal. Het armbandje is schattig en ziet er uit zoals de armbandjes die een paar jaar geleden veel in Italië door vrouwen én mannen werden gedragen. Het was daar een echte rage. Wie weet wordt het dat hier ook.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...