Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

donderdag 29 juni 2017

Wielrennen

Ben je van plan om ons op zaterdag a.s. te bezoeken? Hou dan even rekening met het volgende:
A.s. zaterdag 1 juli is er een Wielrenwedstrijd in Arnemuiden. Op onderstaande foto vind je de route en we zitten er middenin! Dat betekent dat er vanaf 14.00 uur een parkeerverbod in getekende straten zal zijn (de Markt is dus vrij), maar je kan er dus ook niet meer eenvoudig uit!

foto van Wielerronde van Arnemuiden.
Hoewel de grote-mensen-wedstrijd pas om half 5 begint is het misschien toch beter om hier rekening mee te houden en je bezoekje aan onze winkel in de ochtend te plannen, of misschien naar morgen (vrijdag) te verzetten.
Er zijn nl. ook nog enkele mooie bolletjes unicat binnengekomen 😉.

Voor alle wielerfans zocht ik nog een mooi patroontje op van een prachtige Wielermuts


Als je doorbreit is-tie net af voor de Tour de France! 
Patroon te koop via Ravelry
Gemaakt van veel restjes sokkenwol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...