Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

woensdag 14 juni 2017

Pootjes

Ik kom de grappigste dingen tegen op het internet! Deze bijvoorbeeld:


Foto's en idee: A stitch at the time
Dit dekentje heeft een patroon van wandelende beestenpootjes 😉! Voor een dierenliefhebber of het beestje zelf...
Ik vond het idee via Ravelry, maar je kunt ook rechtstreeks doorklikken naar dit blog. Je vindt daar een Engelse beschrijving van dit dekentje. Ook het garen is beschreven maar je kunt uiteraard het garen kiezen dat je mooi vindt, het patroon is eenvoudig aan te passen. Op het blog vind je ook een aantal foto's die de tekst verduidelijken.2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke deken. Echt iets om voor een dierenliefhebber te haken. Dank je voor de link naar het patroon. Deze ga ik zeker eens haken.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...