Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

zaterdag 17 juni 2017

Zomerse tas

Hier op Walcheren is het toeristen-seizoen al enkele weken goed van start gegaan. Met de meeste zon-uren (en ondertussen een enorme droogte), water en wind zit je hier altijd wel goed. Elk weekend is er in de buurt wel iets te doen (hoewel ik een kop koffie in de achtertuin vaak nog veel fijner vind). 
Voor al je zomerse uitstapjes kun je deze vrolijke tas maken:


Foto's en idee: Annie's Craft Store


Je kunt het Engelse patroon kopen via Annie's Craft Store.
Gebruik voor een tas bij voorkeur een katoen(mix), en geen acryl: dat gaat in het dagelijks gebruikt nl veel sneller pluizen, katoen kan tegen een stootje.
Ben je handig? Dan zoek je een Mandala-patroon op en maak je je eigen versie 😊.3 opmerkingen:

  1. Wauw, bedankt voor de tip Jeanet, hij is gaaf.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vorig jaar bezocht ik tijdens onze vakantie je winkel en met wolletjes weer richting huis! nu hebben we deze week besloten om niet richting italie te gaan, maar 14 dagen naar Zeeland te gaan. Na jaren Burgh Haamstede nu de keus gemaakt voor Aagtekerke, omdat we dan wat meer mogelijkheden hebben voor fietstochten denken we. En wat zie ik, bij bestudering van de kaart: het is vlakbij je winkel, dus ik kom zeker langs begin augustus!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...