Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 6 juni 2017

Nóg meer bloemetjes!

Nu we toch in de bloemen-sferen zitten: dit zag ik net op Ravelry
Het is nog tot 13 juni gratis te downloaden, dus opslaan maar!


Geschikt voor sokkenwolletjes, katoentjes of wat je maar hebt liggen. Dat ene strengetje handgeverfd garen in combinatie met een effen bolletje, restjes katoen met een paar nieuwe bolletjes (bijpassend bij je armbandje), of juist wat grover met de nieuwe Durable Cosy Fine.... laat je fantasie maar even gaan.


Het patroon is Engels, maar met schema´s. En niet moelijk!
Tot 13 juni gratis via Ravelry

1 opmerking:

  1. Dit is een gave sjaal. Hier is verloopgaren vast handig bij. Dank je wel voor de tip om nu het patroon te downloaden.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen