Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

dinsdag 6 juni 2017

Nóg meer bloemetjes!

Nu we toch in de bloemen-sferen zitten: dit zag ik net op Ravelry
Het is nog tot 13 juni gratis te downloaden, dus opslaan maar!


Geschikt voor sokkenwolletjes, katoentjes of wat je maar hebt liggen. Dat ene strengetje handgeverfd garen in combinatie met een effen bolletje, restjes katoen met een paar nieuwe bolletjes (bijpassend bij je armbandje), of juist wat grover met de nieuwe Durable Cosy Fine.... laat je fantasie maar even gaan.


Het patroon is Engels, maar met schema´s. En niet moelijk!
Tot 13 juni gratis via Ravelry

1 opmerking:

  1. Dit is een gave sjaal. Hier is verloopgaren vast handig bij. Dank je wel voor de tip om nu het patroon te downloaden.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...