donderdag 15 juni 2017

Visserijdag 2017

Nog een ruime week en dan hebben we het volgende Feestje in Arnemuiden!
Op zaterdag 24 juni wordt de jaarlijkse Visserijdag weer gehouden:


Een dag vol gezelligheid en sfeer. Er is een gezellige markt met meer dan 90 kramen verspreid over de verschillende straten waar je van alles kunt kopen. Ondernemers, kerken, stichtingen en verenigingen laten u genieten van een keur van moois en lekkers. Uiteraard is er weer veel vis te koop, gepelde garnalen, gerookte paling, verse zalm, Hollandse Nieuwe en op de markt kun je smullen van gratis gebakken vis!

Visserijdag Arnemuiden | Arnemuiden | Pinterest

Op de Markt vinden er veschillende optredens plaats o.a. van de Muziekvereniging Arnemuiden, Spaanse Dans en Dave Caljouw.

Visserijdag Arnemuiden - 50plusser.nl

In de Burgemeester Hackstraat kun je terecht voor het traditionele ringrijden van Ringrijdersvereniging "In Galop". Bovendien is er van 10.00 - 13.00 uur een kinderrommelmarkt. 
Voor de kinderen is er van alles te doen met o.a. een draaimolen, mini-bots-autootjes, een hengelspel, voetbaldartbord en nog veel meer. Het Museum en de Werf zijn deze dag uiteraard ook weer open.


Voor onze winkel staat onze kraam met Zeeuwse pakketjes van kussens, sokken, shawls en nog veel meer. Uiteraard ook het Zeeuwse Schortenbont, slabbetjes en gastendoekjes en enkele leuke breipakketten (prima projectjes voor de vakantie!).

De Visserijdag is op zaterdag 24 juni 2017, van 10.00 - 16.00 uur. Van harte welkom!
6 opmerkingen:

 1. Een tijd van feestjes bij jullie in Arnemuiden. Op de foto's ziet het er allemaal echt gezellig uit. Wat een tradities komen op dit feest langs.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jammer zo ver weg! Veel plezier en veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verkoop je de breipakketjes ook via je blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verkoop je de breipakketjes ook via je blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Over de eerste foto: is dit de nieuwe folder? Er staat 2016 ipv 2017...

  BeantwoordenVerwijderen