Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

woensdag 21 juni 2017

Geen kip.....

Het zal je niet verbazen: met deze temperaturen komt er geen kip in de winkel!


Hoewel het minder warm is als gisteren (denk ik)..... ik ga me maar stevig voorbereiden op de visserijdag van a.s. zaterdag - de weersvoorspellingen zijn gunstig 😁: een beetje afgekoeld, half bewolkt. Ideaal voor het smullen van een gratis visje!

Ik ben zo sloom als wat, niet vooruit te branden. Hup! Tijd voor een sterke bak koffie, ventilator aan en achter de naaimachine!
Voor wie de kippetjes wil haken: hier vind je de beschrijving. 1 opmerking:

  1. Ventilator staat hier ook aan en de koffie staat er naast en dan is het best te doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...