Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

dinsdag 13 juni 2017

Tadaaaaah!

Nou, zoals beloofd een overzichtje van de bollen die binnengekomen zijn. Ik wist van te voren niet wat er zou komen (de reguliere bestelling komt ook nog), het was voor mij ook een verrassing.

Bij deze: de collectie 900 meter (€ 24,95) - er zitten weer pareltjes bij. Bijna allemaal verschillend!


En deze zijn de "afwijkende bollen", nl van links naar rechts 500 meter (€13,50), 750 meter (20,50), 1090 meter (29,95), 1270 meter (35,50) en de grootste van 1500 meter (€ 41,95)
Zoals je hieronder ziet heb in onderstaande bollen allemaal 2x ontvangen, alleen de kleurenvolgorde is precies andersom. Ze zijn verder identiek.


Mocht er wat voor je bij zitten, dan mag je altijd mailen


En verder heb ik ontdekt dat er zulke leuke foto-bewerkings-effecten zijn 😁.
Allemaal van datzelfde doosje....3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...