Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

vrijdag 2 juni 2017

Last Minute

Kijk, je hebt valrepen en valrepen.... zo komt er vandaag toch nóg wat binnen voor die leuke Goodie-bag. En nog wat doosjes met leuke wolletjes 😊 én nog een prachtig patroon van Sascha - het kan niet op!


Helemaal blij ben ik met de komst van deze bolletjes Findley Dappled van Jupiner Moon. We maakten eerder deze luchtige sjaal naar een patroon van Sascha:
Findley Dappled: 100 gram, 730 meter. 50% merino, 50% zijde (superzacht dus), 21,95 per bol


Je hebt maar 1 bolletje nodig, hier lees je meer.


Deze `Flames-shawl` werd gehaakt van 8 bollen Secret Garden van Scheepjes, hier blogde ik er al over. Zowel in multicolour als in effen is het prachtig!
Dit patroon is bij ons te koop (in combinatie met Secret Garden).  Uiteraard kun je het patroon ook los kopen via Ravelry. Het is een duidelijk, Nederlands patroon wat voor heel veel garens geschikt is.


In de winkel vind je veel voorbeelden terug van Sascha´s patronen, ook uit de beide boekjes Kanthaken en de Lappenpoppen (alle boekjes zijn op voorraad).


1 opmerking:

  1. Wat laat je op de valreep mooie dingen zien en leuke dingen voor het festival weten. Ik wens je een geweldig festival toe met heel veel gezellige en enthousiaste mensen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...