Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 9 april 2016

Spring is in the air!

O, wat is het toch een feest als het lente wordt! Elk jaar genieten wij (en inmiddels vele anderen die jaarlijks voor een paar foto's langskomen) van de prachtige bloesems:


Rondom de prachtige bloemen-tooien gonst het van jewelste! Oude, dikke hommels, bijen en andere vliegend spul doen zich te goed aan deze feestdis. Het duurt niet lang, helaas. De eerste bloesemblaadjes dwarrelen al weer naar beneden. 
(Nog meer prachtige foto's vind je bij Villa Zeezicht


Het is een prachtige omlijsting voor de Rommelmarkt en verkoping die nu aan de gang is rondom de kerk. Straks nog snel even een visje of garnalen zien te kopen....


Nog enkele dagen en dan breekt tussen de bloesemblaadjes het prille groen door. Het is geruststellend dat ondanks onze ups en downs, zorgen en piekers, de seizoenen gewoon doorgaan. Jaar in, jaar uit !

Naast de belofte van de lente brengt het nieuwe seizoen ook weer oude bekenden met zich mee. Heerlijk was het om afgelopen week weer zoveel seizoensgasten te ontmoeten. Facebook-vrienden treffen elkaar spontaan in de winkel, hoe leuk is dat?

Crochet fish scrubbie washcloths. Wouldn't this make great housewarming gifts? | www.1dogwoof.com

Vandaag een patroontje voor een "scrubby", vrolijke gehaakte visjes waar je een stukje zeep in kan doen voor onder de douche of in bad. Dat is een leuk cadeautje!

Je vind het patroon/beschrijving bij One Dog Woof, in het Engels maar met heel veel foto's. Gehaakt van een dikke katoen, maar een dubbele draad Catania kan ook prima.
One Dog Woof is een leuk blog om even op rond te struinen!

Fijn weekend allemaal!


2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk hè, al die bloesem overal. Dit is toch wel een heel mooie tijd.
    Fijn weekend,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk, lente in het land! Een mens fleurt ervan op. Leuke visjes vond je voor ons!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen