Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 9 april 2016

Spring is in the air!

O, wat is het toch een feest als het lente wordt! Elk jaar genieten wij (en inmiddels vele anderen die jaarlijks voor een paar foto's langskomen) van de prachtige bloesems:


Rondom de prachtige bloemen-tooien gonst het van jewelste! Oude, dikke hommels, bijen en andere vliegend spul doen zich te goed aan deze feestdis. Het duurt niet lang, helaas. De eerste bloesemblaadjes dwarrelen al weer naar beneden. 
(Nog meer prachtige foto's vind je bij Villa Zeezicht


Het is een prachtige omlijsting voor de Rommelmarkt en verkoping die nu aan de gang is rondom de kerk. Straks nog snel even een visje of garnalen zien te kopen....


Nog enkele dagen en dan breekt tussen de bloesemblaadjes het prille groen door. Het is geruststellend dat ondanks onze ups en downs, zorgen en piekers, de seizoenen gewoon doorgaan. Jaar in, jaar uit !

Naast de belofte van de lente brengt het nieuwe seizoen ook weer oude bekenden met zich mee. Heerlijk was het om afgelopen week weer zoveel seizoensgasten te ontmoeten. Facebook-vrienden treffen elkaar spontaan in de winkel, hoe leuk is dat?

Crochet fish scrubbie washcloths. Wouldn't this make great housewarming gifts? | www.1dogwoof.com

Vandaag een patroontje voor een "scrubby", vrolijke gehaakte visjes waar je een stukje zeep in kan doen voor onder de douche of in bad. Dat is een leuk cadeautje!

Je vind het patroon/beschrijving bij One Dog Woof, in het Engels maar met heel veel foto's. Gehaakt van een dikke katoen, maar een dubbele draad Catania kan ook prima.
One Dog Woof is een leuk blog om even op rond te struinen!

Fijn weekend allemaal!


2 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk hè, al die bloesem overal. Dit is toch wel een heel mooie tijd.
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, lente in het land! Een mens fleurt ervan op. Leuke visjes vond je voor ons!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...