Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 6 april 2016

Woef!

Na het enorme succes van het boekje "Lappenpoppen Haken" blijft Sascha ons verrassen met nieuwe lappenpoppen. Deze hoort beslist in je verzameling:


Wat een droppie!


Het losse patroontje kun je kopen bij Sascha via Ravelry of Etsy. Het patroontje is in onze winkel ook te koop in combinatie met haak-garen. Voor dit hondje heb je 2 bollen Stone Washed nodig (of ander garen 260 meter). Bestellen mag altijd per mail: jaffari@zeelandnet.nl

2 opmerkingen:

 1. Lief hondje in een mooie kleur en ook mooi die geloken ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje, als ik toch eens een heleboel tijd overhad zeg...
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...