Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 13 april 2016

Zijwaarts

Allereerst iedereen hartelijk dank voor de lieve reacties! Ik weet ook wel dat mijn berichtje van gisteren niets verandert aan het beleid van grote winkelketens noch aan het koopgedrag van klanten. Mocht ik willen, haha! Ik probeer maar een stukje bewustwording te creëren, niet alleen voor mij maar voor alle kleine zelfstandigen. Ook met kwaliteit, inzet en originaliteit valt soms niet op te boksen tegen die `groten`. En over kleine beurs gesproken: een ondernemer moet het soms heel lang doen met een inkomen onder het minimum....

Helemaal genoeg hierover. ik ga maar weer doen waar ik goed in ben: leuke ideeën opzoeken :-)

Deze prachtige zijwaartse sjaal is gehaakt door Ans. Ze gebruikte het patroon Zijwaartse Kiezelsjaal van Sascha en haakte met Fresco. Daar blogde ik al eerder over.


Voor deze sjaal gebruikte ze 2 bollen (van 100gr/450 meter). De bollen kosten 8,75 per stuk.
Het garen is een mengsel van 30% linnen, 70% viscose - ideaal voor de zomer.


De sjaal is op verschillende manieren te dragen. Uiteraard kun je ook heel ander garen nemen, bijv. Unicat maar ook katoen of lacegaren. Je maakt de sjaal zo lang als je wilt.


Het patroon is bij ons te koop in combinatie met garens. Wil je het patroon los kopen, dan kan dat op Ravelry of Etsy. Het patroon is in het Nederlands en Engels, in tekst en met een schema.
Je vindt de kleuren van dit garen hier terug, vrijwel alles is nog op voorraad (of komt snel weer).
Fijne avond allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Ach, soms moet frustratie er gewoon uit. Je laat ons nu een prachtige sjaal zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed van je om weer de draad op te pakken. Doen waar je goed in bent en waar je hart ligt, geeft in ieder geval een goed gevoel 9na het loslaten van de frustratie). Dit is een prachtige sjaal. Echt mooi voor de zomer. Zo te zien is het garen ook prachtig.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...