Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 26 april 2016

Sprankelend!

't Is toch wat, die Lente... :-)
Ik heb nog niet zoveel sneeuw en wittige buien gezien als vandaag!
Morgen viert Nederland Koningsdag en ik hoop voor al die mensen die wat hebben georganiseerd dat het droog blijft. De tijd van versierde fietsen is voor mij voorbij en hoewel hier in Arnemuiden altijd van alles te doen is, denk ik dat ik de verjaardag van de Koning heerlijk vier op de bank met een oranje Tompouce en véél haak- en breiwerk.
Dat dekentje van mij moet nu echt af, echt, echt! Want ik wil veel te graag beginnen aan een nieuw projectje. De By Claire 3 Sparkle vráágt om een projectje!

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 1 (2)

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 2

Zal ik die leuke tas gaan maken???? Je vindt het patroon op Claire's blog, of toch maar liever een "eigen" creatie bedenken? Ik kan nog even broeden, want ik dwing mezelf (echt, echt) om eerst een projectje af te maken. Voor wie al wel snel wil beginnen: de Sparkle ligt uiteraard in de winkel. 
Er zijn 18 prachtige kleuren, 130 meter op 50 gram € 4,25. Geschikt voor nld 4 (afhankelijk van je project). Bestelling mag altijd per mail.

Morgen zijn we een dagje gesloten, vanaf donderdag kun je weer bij ons terecht! 

2 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren met een beetje bling. Dit garen kan ook leuk verwerkt worden in een trui of vest.

    Fijne Koningsdag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig garen! Ik zou er wel een kastje vol van willen!

    BeantwoordenVerwijderen