Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 26 april 2016

Sprankelend!

't Is toch wat, die Lente... :-)
Ik heb nog niet zoveel sneeuw en wittige buien gezien als vandaag!
Morgen viert Nederland Koningsdag en ik hoop voor al die mensen die wat hebben georganiseerd dat het droog blijft. De tijd van versierde fietsen is voor mij voorbij en hoewel hier in Arnemuiden altijd van alles te doen is, denk ik dat ik de verjaardag van de Koning heerlijk vier op de bank met een oranje Tompouce en véél haak- en breiwerk.
Dat dekentje van mij moet nu echt af, echt, echt! Want ik wil veel te graag beginnen aan een nieuw projectje. De By Claire 3 Sparkle vráágt om een projectje!

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 1 (2)

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 2

Zal ik die leuke tas gaan maken???? Je vindt het patroon op Claire's blog, of toch maar liever een "eigen" creatie bedenken? Ik kan nog even broeden, want ik dwing mezelf (echt, echt) om eerst een projectje af te maken. Voor wie al wel snel wil beginnen: de Sparkle ligt uiteraard in de winkel. 
Er zijn 18 prachtige kleuren, 130 meter op 50 gram € 4,25. Geschikt voor nld 4 (afhankelijk van je project). Bestelling mag altijd per mail.

Morgen zijn we een dagje gesloten, vanaf donderdag kun je weer bij ons terecht! 

2 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren met een beetje bling. Dit garen kan ook leuk verwerkt worden in een trui of vest.

    Fijne Koningsdag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig garen! Ik zou er wel een kastje vol van willen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...