maandag 18 april 2016

Biggetje

Wat een dag! Gisterenavond kreeg ik plotseling een heftige duizeligheidsaanval (zat er wel aan te komen met dagenlang zware ruis in mijn oren). Maar de snelheid waarmee het opkwam verraste me toch, binnen 10 minuten lag ik plat. Het was de hele nacht raak.
Eigenlijk zou ik vandaag met dochterlief meegaan naar Den Haag waar ze mee mocht doen aan het Nationaal Jeugddebat in de 2e kamer.


Meegaan was vandaag helaas geen optie meer, maar ik kon het vanmiddag wel live volgen op de TV.


(Het volgende debat waar ze ooit aan mee gaat doen moet maar gaan over het Openbaar Vervoer: kindlief is nog steeds niet thuis omdat er storing was in een of andere tunnel....)
Wat een bijzondere dingen maakt ze mee. Het hele jeugdige parlement dat vandaag in de bankjes zat is al weken bezig geweest om dit voor te bereiden, verschillende dagen in de afgelopen maanden vertrok ze naar Utrecht om beslagen ten ijs te komen. Petje af voor allemaal!

Helemaal off-topic, maar dit ideetje had ik al op de rol staan voor vandaagL


Dit grappige biggetje is een lief knuffeltje, gebreid met verkorte toeren. Het knuffeltje wordt plat gebreid en later in elkaar genaaid.


Het patroontje is te koop via Ravelry (Engels), van dezelfde maakster verschenen nog meer patronen van knuffeltjes, maar dit vind ik wel een van de leukste!

6 opmerkingen:

 1. Is er meer bekend over jouw ruis in de oren en je duizeligheid daarna? Mijn man kampt ook met een pieptoon in zijn oor, hij heeft tinitus en ook vaker duizelingen, gepaard gaand met hoofdpijn en braken. Hij gaat nu naar de kno arts, verder onderzoeken. Ik hoop dat je snel geneest en ja, die jeugd maakt inderdaad hele leuke dingen mee. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb de ziekte van Meniere. Vorig jaar zomer heel heftig geweest, een rustige herfst en winter en nu is het weer prijs vanaf maart :-(
   Met regelmaat ben ik een dag op bed vanwege een duizeligheidsaanval, maar op dit moment vind ik de brom in mijn oren en gehoorverlies zwaarder.

   Verwijderen
 2. Beterschap, Jeanet! :)

  Groetjes,
  Ingrid xx
  Myfunkycrochet.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bezige dochter, projecten als politiek, Kenya, en ik neem aan dan ook nog 'gewone' vakken, wat een verschil met in elk geval mijn middelbare schooltijd, dat was nog gewoon school. En als ik me goed herinner, morgen de reis. Sterkte voor jou hoor, vervelend dat je je weer zo beroerd voelt. Wordt dat ook beinvloed door 'de reis'?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè jakkes, wat vervelend toch! Hopelijk keert de rust gauw weer terug naar je hoofd.
  Wel een superleuk biggetje ja!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...