Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 7 april 2016

Kleurtjes

Weet je waar ik weer eens zin in heb? Om wol te verven! Een hele dag met kleurtjes in de weer. De voorraad in de winkel is nu nog maar beperkt. Ik weet nog niet wanneer ik een hele maandag vrij kan plannen, maar de kriebels zijn er!

Deze kleurtjes liggen nu nog in de winkel:


Het zijn strengen waarvan een deel wit (off white) zijn gelaten en de rest in regenboogkleurtjes is geverfd. Bij het breien geeft dit een superleuk effect, denk maar aan zoiets:


Deze wol is geschikt voor sokken, maar uiteraard ook voor heel veel andere projectjes! Het is ook prima te combineren met effen wol, zie hieronder. Omdat sokkenwol een lange looplengte heeft is het ook geschikt om mee te haken.


Er liggen ook nog andere gekleurde strengen in het schap. In dezelfde tinten maar met minder of geen wit erin. De strengen wegen 100 gram - 420 meter per streng. 75% wol/25% polyamide (€ 12,95)
De effen sokkenwol heeft dezelfde samenstelling en meters per 100 gram (6,95)


Wie wil bestellen mag altijd mailen naar jaffari@zeelandnet.nl of kom het bekijken in de winkel. 
Wat de volgende verf-partij op zal leveren, weet ik nog niet :-)

5 opmerkingen:

 1. Helemaal mee eens! Heb er ook weer zin in! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PRACHTIG!!! Om hiermee te mogen breien moet echt wel top zijn! En wol verven en spinnen wil ik ook gaan leren binnenkort :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!! Ik hoop ook nog eens zelf te kunnen gaan verven!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...