Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 6 april 2016

Behaaglijke warmte

Zooooo, dat is even koud! Dochterlief speelde een oefenwedstrijd Korfbal tegen een Belgisch team, en op een doordeweekse avond is het voor mij een stuk makkelijker om even te gaan kijken.
Het buitenseizoen is net begonnen en nu ben ik na ruim een uur in de koude en wind helemaal versteven. Klappertanden! De regen slaat hier nu tegen het raam, ik ben blij dat ik binnen ben....

Ik duik mijn behaaglijke Bernadette-vest in. Heerlijk voor koele avonden.....en supersnel klaar!
Ook nog snel eentje maken? We hebben de wol nog steeds volop op voorraad, ik blogde er hier over.Je kunt hier alles nogmaals terugvinden, de links naar de Nederlandse patronen en de kleuren en prijzen.
Bestellen mag altijd, stuur even een mailtje naar jaffari@zeelandnet.nl
Ik duik - met vest en een lekker bakje thee - op de bank, even opwarmen!

3 opmerkingen:

  1. I love it, do you have instruction to make this sweater in English? Take care:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi, de Bernadette trui zijn hier, in België inderdaad, heel "in". Helaas kan ik nog niet breien...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heerlijk dat je ook even langs de lijn kon staan, althans bij ons vinden ze het altijd wel leuk als we even naar hun korfbalwedstrijd komen kijken. Het is helaas nog niet helemaal buiten-weer, maar dat komt hopelijk snel.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...