Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 6 april 2016

Behaaglijke warmte

Zooooo, dat is even koud! Dochterlief speelde een oefenwedstrijd Korfbal tegen een Belgisch team, en op een doordeweekse avond is het voor mij een stuk makkelijker om even te gaan kijken.
Het buitenseizoen is net begonnen en nu ben ik na ruim een uur in de koude en wind helemaal versteven. Klappertanden! De regen slaat hier nu tegen het raam, ik ben blij dat ik binnen ben....

Ik duik mijn behaaglijke Bernadette-vest in. Heerlijk voor koele avonden.....en supersnel klaar!
Ook nog snel eentje maken? We hebben de wol nog steeds volop op voorraad, ik blogde er hier over.Je kunt hier alles nogmaals terugvinden, de links naar de Nederlandse patronen en de kleuren en prijzen.
Bestellen mag altijd, stuur even een mailtje naar jaffari@zeelandnet.nl
Ik duik - met vest en een lekker bakje thee - op de bank, even opwarmen!

3 opmerkingen:

  1. I love it, do you have instruction to make this sweater in English? Take care:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi, de Bernadette trui zijn hier, in België inderdaad, heel "in". Helaas kan ik nog niet breien...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heerlijk dat je ook even langs de lijn kon staan, althans bij ons vinden ze het altijd wel leuk als we even naar hun korfbalwedstrijd komen kijken. Het is helaas nog niet helemaal buiten-weer, maar dat komt hopelijk snel.

    BeantwoordenVerwijderen