Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 30 april 2016

Cadeautje

Volgende week is het Moederdag. Als ik de folders en reclames moet geloven hebben we weer van alles nodig, dames! Maar wees nou eerlijk? Met een bolletje prachtig garen word je toch het meest verwend? Mocht kindlief of manlief nog een hint nodig hebben dan kun je uiteraard altijd nog wijzen op een cadeaubon van onze winkel :-)

Of misschien is een handige brei- of haaktas jouw ding? We hebben verschillende soorten in de winkel staan (wordt er misschien ook niet meer gemopperd op je slingerende bollekes)

In afwachting waar je mee verwend gaat worden kun je jezelf nog even trakteren op deze leuke mok-met-hoesje (patroon van Kirsten van Haak maar Raak). Uiteraard ook leuk om weg te geven!PS: wil je je echt eens laten verwennen, dan loop je door naar deze winkel !


2 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral dat hoesje om de mok vind ik erg leuk. En wat is er nou mooier dan een handgemaakt cadeautje.
  Fijne dag,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen