Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 27 april 2016

Koningsdag

Het zit er weer op, Koningsdag 2016. Vanmorgen vroeg werd ik wakker van het reveille vanaf de kerktoren. Dat duurt normaal gesproken wel even, want Valerius wordt ook nog gespeeld. Vanmorgen sloegen ze dat maar over, de hagel en snoeiharde, koude wind vloog om de oren daarboven, dus na het Wilhelmus was het snel gedaan met het trompetgeluid! :-)


Maar de rest van de dag viel het alles mee! Heel even nog de plu op bij de aubade (dappere ouders en dappere kinderen met versierde fietsen), maar de rest van de dag hielden we het droog en op een beschut plekje in de zon kreeg ik nog een paar sproetjes!


Lekker hoor, zo'n dag. We aten een oranje Tompouce, keken wat TV, ik deed een rondje festiviteiten, groette mijn vele familieleden onderweg en genoot van mijn haakwerkje. Ik appte vanavond met dochterlief die vandaag een safari deed (Yep, Miriam Jaffari op safari!) en de halve ark van Noach heeft gezien aan wilde dieren..... 
Ik kan er weer tegen (hoewel ik niet 10 % deed van wat ik wou!) en ga morgen weer aan de slag. Voor vandaag nog een leuk ideetje voor fruitige (oranje) onderzettertjes. Komt van het blog van Wink

wink-crochet-fruity-pot-holders-step15

1 opmerking:

  1. Zo te horen hadden jullie een lekkere dag gisteren. Gelukkig viel op veel plaatsen het weer mee en vielen de feesten niet in storm, water, hagel en zo meer.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...