Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 27 april 2016

Koningsdag

Het zit er weer op, Koningsdag 2016. Vanmorgen vroeg werd ik wakker van het reveille vanaf de kerktoren. Dat duurt normaal gesproken wel even, want Valerius wordt ook nog gespeeld. Vanmorgen sloegen ze dat maar over, de hagel en snoeiharde, koude wind vloog om de oren daarboven, dus na het Wilhelmus was het snel gedaan met het trompetgeluid! :-)


Maar de rest van de dag viel het alles mee! Heel even nog de plu op bij de aubade (dappere ouders en dappere kinderen met versierde fietsen), maar de rest van de dag hielden we het droog en op een beschut plekje in de zon kreeg ik nog een paar sproetjes!


Lekker hoor, zo'n dag. We aten een oranje Tompouce, keken wat TV, ik deed een rondje festiviteiten, groette mijn vele familieleden onderweg en genoot van mijn haakwerkje. Ik appte vanavond met dochterlief die vandaag een safari deed (Yep, Miriam Jaffari op safari!) en de halve ark van Noach heeft gezien aan wilde dieren..... 
Ik kan er weer tegen (hoewel ik niet 10 % deed van wat ik wou!) en ga morgen weer aan de slag. Voor vandaag nog een leuk ideetje voor fruitige (oranje) onderzettertjes. Komt van het blog van Wink

wink-crochet-fruity-pot-holders-step15





1 opmerking:

  1. Zo te horen hadden jullie een lekkere dag gisteren. Gelukkig viel op veel plaatsen het weer mee en vielen de feesten niet in storm, water, hagel en zo meer.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen