Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 1 mei 2013

Zonnig kussen

Wat een stralende dag vandaag! Kan niet beter in de mei-vakantie, toch? Voor een ieder die er tijd voor heeft: ga lekker zitten in je tuin op een beschutte plaats en geniet van de zon. Neem een haakwerkje erbij ...

Geen inspiratie? Kijk eens naar dit kussen van Lucy van Attic24! Ik heb 'm al eens vaker laten zien, maar dit succes nummer kan nog wel een keer. Op het blog van Lucy vind je een duidelijke beschrijving. Wel in het Engels, maar met zoveel foto's dat er niets mis kan gaan. Je kunt kiezen voor katoen, wol of acryl - net waar je voorkeur naar uitgaat.

IMG_2835

Je vindt het patroon ook terug bij Ravelry (even een account aanmaken!), en dan zie je hoeveel varianten er van zijn gemaakt : 

Gewoon in effen kan natuurlijk ook!

Met lang kleurverloop-garen komt het effect vanzelf!

Pastel!

Veel plezier met het patroon...

8 opmerkingen:

 1. very very beautiful. I really like these flowers. Tina
  What is "Queen's day"?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. On Queensday we celebrate the Queens birthday. But yesterday she abdicated and now her son Willem-Alexander is our new King!

   Verwijderen
 2. Prachtig ja, deze staat al een hele tijd op mijn to-do list.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kussen blijft gewoon prachtig, elke keer als ik het zie denk ik, dat kon je ook nog eens maken, maar mijn to-do lijst is zeker al 3 meter lang en toch ga ik hem nog erbij zetten!
  Bedankt Jeanet, groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Son hermosos! Te muestro los que hice yo! http://pinterest.com/pin/194921490093782061/
  Saludos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dit blijft een prachtig patroon. Mooi dat je het ook laat zien in andere uitvoeringen en kleuren!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...