Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 3 mei 2013

Bij de tijd!

Voor wie me al lang volgt: ik hem 'm al eens laten zien, maar ik kwam dit idee weer tegen op mijn speurtocht naar leuke ideeën en hij is het herhalen nog wel een keer waard!


Zo maak je van een simpele klok toch een uniek exemplaar! Dit simpele maar o-zo-leuke idee vind je op het blog Retrobaby, je kunt het eenvoudig aanpassen aan je eigen klok. Op Ravelry zie je nog meer exemplaren van dit idee:
Zo ben je helemaal bij de tijd!

6 opmerkingen:

 1. Very beautiful, I like the first two in bright colours. Thank you for exolaining what "Queen's day" is. ciao. Tina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, mmmmmmmm ik heb nu een witte klok in mijn serre die vraagt om een kleurtje, ga ik onthouden of nee, ik zet hem in mijn to do lijstje

  gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk seg, dan kijk je zeker naar de klok.
  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft een geweldig idee om zo'n klok wat op te leuken!

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super orginele klok heb je dan zeg, leuk!!

  Groetjes, Fabiënne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...