Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 17 mei 2013

Fotolijstjes

Heel even heb ik overwogen om te gaan bloggen over warme kollen of wanten, maar ach - daar gaan de kou en regen niet van weg, dus toch maar niet!

Terwijl de hele dag de vlag vrolijk wappert voor mijn zus die jarig is (o ja, ook voor Koningin Máxima), ging ik op zoek naar een weer-neutraal ideetje! Gevonden dankzij een tip van Anita:


Deze vrolijke fotolijstjes maak je van heel eenvoudige materialen, je kunt een uitgebreide foto-beschrijving vinden op Ilona's blog


Ook hier vind je dit idee terug, in het Engels.

Crocheted frames

De weervooruitzichten voor het Pinksterweekend zijn niet zo vrolijk, het lijkt me prima weer om een paar bolletjes wol of katoen te kopen en met een kop chocolade en een warme plaid om de bank te kruipen om heerlijk te haken en breien. Helemaal niet verkeerd! En ben je in de buurt, dan kun je morgenmiddag ook ons museum bezoeken met de nieuwe tentoonstelling van onze streekdracht (en nog veel, veel meer!)


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...